English Suomi

  1. Varustekauppiaat
  2. Ystävyysseurat

Tällä sivulla on listattu hyödyllisiä tai muuten mielenkiintoisia linkkejä varustekauppiaiden ja ystävyysseurojen sivuille.

Varusteita:

Macdonald Armouries

Paul Macdonald valmistaa laadukkaita replikoita historiallisista aseista Skotlannin Edinburghissa.

The Time Seller

Espanjalainen Time seller myy laadukkaita aseita ja varusteita kohtuullisilla hinnoilla.

Outfits 4 Events

Tsekkiläinen sivusto, jossa valtava valikoima aseita, varusteita ja muita tarvikkeita historian elävöittämiseen ja historiallisten kamppailutaitojen harjoittelemiseen.

The Knight Shoppe

Kauniissa Conwyn kaupungissa myymäläänsä pitävä Walesilainen yritys varustaa niin HEMA-harrastajia kuin historian elävöittäjiäkin.

Pavel Moc Swords

Pavel Moc on tsekkiläinen seppä, joka valmistaa erittäin laadukkaita miekkoja todella kilpailukykyisille hinnoilla.

Battle Merchant

Battle Merchant on saksalainen, lähinnä historian elävöittäjiä palveleva sivusto, mutta HEMA-harrastaja löytää esimerkiksi gambesoneja ja muita suojavarusteita asiakasystävällisillä hinnoilla.

Matuls

Matuls on puolalainen räätäliyritys, joka tekee keskiaikaisia vaatteita mittatilaustöinä. HEMA-harrastajan kannalta kiinnostavinta ovat sivustolta löytyvät mittatilausgambesonit, jotka ovat hinta-laatu-suhteeltaan epäilemättä markkinoiden parhaita.

Zeughaus

Tältä kölniläiseltä sivustolta löydät mm. laajan valikoiman tyylikkäitä ja sopuhintaisia gambesoneja.

SPES Historical Fencing Gear

Puolalainen, laadukkaita miekkailutakkeja ja gambesoneja, sekä muita varusteita kauppaava yritys.

Leon Paul London

Lontoolainen Leon Paul on paras ja tunnetuin urheilumiekkailuvälineitä valmistava yritys. Täältä löydät mm. laadukkaimmat mahdolliset miekkailumaskit sekä muut tarvikkeet.

Corsair's Wares

Skotlantilainen nouseva yritys, joka panostaa asiakaspalveluun ja HEMA-harrastajaa kiinnostavaan tuotevalikoimaan.

Danelli Armouries

Nykyään Englannin Brightonissa työpajaansa pitävä Marco Danelli valmistaa miekkoja HEMA-harrastajien tarpeisiin. Italialaista laatutyötä järkevillä hinnoilla.
Ystävyysseurat:

Macdonald Academy of Arms

Paul Macdonald on historiallisen miekkailun pioneereja ja arvostettu opettaja eurooppalaisessa HEMA-yhteisössä. Hän on opettanut Skotlannin Edinburghissa historillisia kamppailutaitoja jo 1990-luvulta lähtien, keskittyen lähinnä brittiläisen korikahvamiekan kaksintaistelukäyttöön, mutta tarjoten ammattitason opetusta noin tusinassa muussakin asetaidossa.

Hotspur School of Defence

Hotspurin miekkailukoulun opetuksesta vastaa Bob Brooks, joka aloitti HEMA-harjoittelun Edinburghissa yhdessä Paul Macdonaldin kanssa. Kauniissa Alnwickin kylässä, kunnioitusta herättävän Northumberlandin herttuan linnan varjossa sijaitseva Hotspur School of Defence täyttää tänä vuonna 10 vuotta.

Takaisin sivun alkuun

Copyright © Peter Henry Karis AD 2013